Skip to main content

Evangelisch College

Voor studenten die als leider aan de slag willen in een CAMA- of Baptistengemeente...

Als je aan het Evangelisch College (EC) je studie volgt, heb je de mogelijkheid om je studie te combineren met het Baptisten Seminarium. 

Traject

  1. Je volgt alle vakken van de eerste twee jaar van het EC-curriculum
  2. Vanaf jaar 3 van het curriculum vervalt de specialisatie (32 EC) en vervang je deze door een stage en onderzoek bij het Baptisten Seminarium (32 EC)
  3. Vanaf jaar 5 volg je de minor missionair leiderschap (30 EC) aan het seminarium. Ter compensatie ontvang je vrijstelling van 27 EC, behaald door de keuzevakken en een aantal vakken uit fase 2b en 3. (zie hier het complete overzicht)
  4. Als je aan alle vereisten van punt 2 en 3 hebt voldaan, evenals alle verplichte onderdelen van het EC curriculum, ontvang je je diploma van het Evangelisch College.

Kosten

De kosten voor dit traject zijn helemaal voor eigen rekening van de student. Als je in aanmerking komt voor een diploma, kun je mogelijk via het EC een bescheiden financiële compenseatie voor het aantal niet genoten EC's ontvangen. Ook de vrijstelling van de keuzevakken hoef je niet te betalen, omdat deze normaliter apart worden berekend. Je kunt bij aanvang bij het seminarium een aanvraag doen voor een indicatie van de kosten. 

 

Neem contact op!

Samen even kijken wat de mogelijkheden zijn? Laat je gegevens even bij ons achter en we nemen snel contact met je op!