Permanente Educatie

Blijven ontwikkelen als professional

Op zoek naar mogelijkheden voor Permanente Educatie? Dan kun je op deze pagina alle info vinden. Je vindt enerzijds een actueel aanbod zowel van het Baptisten Seminarium als van andere aanbieders. Daarnaast lees je het hoe en waarom van Permanente Educatie (PE) en hoe je een begin kunt maken om aan je PE vorm te geven.

De regeling Permanente Educatie (PE) is bedoeld om jou als voorganger te helpen je blijvend te ontwikkelen en toe te rusten voor je bediening in de gemeente. Hierbij kun je denken aan vragen en wensen rondom je eigen persoonlijke, spirituele en vakinhoudelijke ontwikkeling. Als fulltime voorganger heb je jaarlijks zo'n 80-100 uur voor PE.  Meer over de exacte inhoud van de regeling PE, de rol van  jou als voorganger, de rol van je  raad en de Unie lees je in de Regeling Permanente Educatie.  Op deze pagina tref je een aantal aanbevelingen en links naar organisaties met educatieve activiteiten die in aanmerking komen voor PE. Ook tref je als gemeentewerker of voorganger informatie over de wijze van registreren via het Unieportaal.

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot