Skip to main content

Hey Navigator-student of Ichtiaan!

Wist je dat het ook mogelijk is een Minor Missionair Leiderschap bij ons te volgen, ook als je geen theologie studeert?

Baptisten Seminarium

"Theologie is het ontdekken, begrijpen en transformeren van overtuigingen van een gelovende gemeenschap, inclusief de ontdekking en revisie van hun relatie tot elkaar en al het andere dat er is..."

door James Wm. McClendon

Welkom bij het seminarium!

Wil jij meer leren van de Bijbel, onderzoek, discipelschap en de praktijk van lokale gemeenten? Als Baptisten Seminarium bieden we verschillende studierichten aan via HBO- en universitair onderwijs. Ook bestaat er een sprekersroute voor mensen die zich verder willen bekwamen in het spreken in de kerk.

Studeren als leergemeenschap

Wij vinden het belangrijk om het geleerde geloof altijd te verbinden met het geleefde geloof. Een studie aan ons seminarium daagt je niet alleen uit om over God na te denken, maar ook met Hem en anderen daarover in gesprek te zijn. Wij vormen zo met elkaar een lerende gemeenschap die met elkaar bidt en Jezus zoekt in alle aspecten van het leven.

Wat is theologie?

"Op het Baptisten Seminarium wordt de studie theologie verbonden met het persoonlijk geloof. Ik heb ondervonden dat dit de manier is om theologie te doen. Ook heb ik hier de kracht en het belang van reflectie herontdekt."

Student Missionair Leiderschap: Christhe Vreugdenhil

Studenten waarderen onze minor met een:

8.1

Peiling minor 2023/2024

"Fides quaerens intellectum, samen geraakt door het geloof om te leren begrijpen: de betekenis van theologie voor vandaag de dag."

Masterstudent Evangelical and Baptistic Leadership: Maarten The

Neem even contact op!

Even samen sparren en ontdekken wat jouw mogelijkheden en kansen zijn? Laat je gegevens even achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact opnemen