Skip to main content

Nieuwe fase voor Stichting Impact

Nieuws

26 januari 2024

Schepping - val - vloed - volken. In vele van onze (met name ABC-)gemeenten klonken deze woorden de afgelopen dertig jaar, tijdens het seminar 'Oude Testament in Vogelvlucht' door Hans Wulffraat. Nu gaat Stichting Impact een nieuwe fase in, met vernieuwde seminars en een nieuwe seminarleider.

Hans Wulffraat, voorheen onder meer voorzitter van het COTA van ABC Gemeenten en betrokken bij het Baptisten Seminarium, heeft jarenlang de stichting geleid en de seminars Oude en Nieuwe Testament in Vogelvlucht gegeven in vele Unie-ABC-gemeenten. Met ingang van 2024 zijn de seminars vernieuwd, onder een nieuwe naam: Reis door het Oude en Nieuwe Testament. Met gloednieuwe werkboeken, en veertig in plaats van 77 woorden om de rode lijn te onthouden. 

Seminarleiders

Ook is er een nieuwe seminarleider bij het team gekomen: Marco Kälin, voorganger van de Evangeliegemeente De Regenboog Noord Veenendaal, een Unie-ABC-gemeente. Een andere seminarleider uit onze eigen geloofsgemeenschap is Gerwin Wallet, lid en voorheen kerkelijk werker van Evangelische Gemeente Parousia Almere.

Rode lijn ontdekken

De insteek van de seminars is om op een interactieve manier in vogelvlucht door het Oude en Nieuwe Testament te gaan. Deelnemers ontdekken daarbij de rode lijn van het verhaal, de geografische kaart van de Bijbel én wat het voor hun leven betekent.

Meer informatie

De seminars worden op verschillende locaties gegeven, maar kunnen ook voor de eigen gemeente worden georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.st-impact.nl of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.