Skip to main content

Life Tienerevent vanuit CAMA-organisatie Alliance

Nieuws

23 januari 2024

Van 8 tot en met 12 mei wordt in Harmelen opnieuw het Life Tienerevent gehouden voor jongeren van twaalf tot en met zeventien jaar. Het thema voor dit jaar is ‘Spirit = in you’, waarbij er drie dagthema’s worden behandeld: Life, Truth en Power. Life is onderdeel van de CAMA-organisatie Alliance Nederland.

Op het programma

De deelnemers worden door verschillende sprekers in de thema's meegenomen, onder wie Jonathan Pellegrom, Benjamin Koning, Tessa van Olst en Karim Landoulsi. Dagelijks zijn er twee diensten, waarin sprekers voorgaan en de Life band de aanbidding leidt. Daarnaast zijn er seminars en workshops voor verdieping op actuele thema’s en is er tijd om in een groep na te praten over de dag. Ook gaan de tieners op outreach om praktisch handen en voeten te geven aan het geloof. Verder worden er verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd en is er een zwembad en een lounche. Overnachten gebeurt in zelf meegebrachte tenten.

Aanmelden

Tieners melden zich aan als een groep, inclusief leider(s). Doordat iedereen in de groep elkaar kent, is het makkelijker om open en kwetsbaar te zijn. En het voordeel is ook dat er ná het weekend aandacht en tijd besteed kan worden aan wat iemand heeft meegemaakt of geleerd. Zo hopen de organisatoren ook naderhand een positieve uitwerking te hebben op de plaatselijke (Unie-ABC-) gemeente, die enthousiaste tieners en leiders terugkrijgen die in vuur en vlam staan voor Jezus. Mocht het niet lukken om een complete groep te vormen voor het weekend, dan wordt gekeken welke mogelijkheden er zijn om toch naar het evenement te komen.

  • Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.lifetienerevent.nl
  • Of kijk hier eerst de after movie van vorig jaar om een indruk te krijgen

Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich individueel aanmelden als medewerker. 

Missiereis naar Italië

Het tienerevent is een van de activiteiten die georganiseerd wordt door Life, een beweging voor tieners en jongeren onder de vlag van Alliance Nederland. Er zijn goede contacten met Alliance Youth (Amerika) en met CAMA Zending, voor onder andere een missiereis naar Italië. Deze is van 12 tot en met 20 juli en staat in het teken van het organiseren van een zomerweek voor vluchtelingenkinderen.

Jeugdleidersavonden

Ook organiseert Life jeugdleidersavonden om jeugdleiders toe te rusten in hun taak. Op zondag 18 februari en zondag 17 maart zijn er weer jeugdleidersavonden, van 17.00 tot 21.00 uur. De avond is helemaal gratis, inclusief eten en een drankje. Een mooi moment om andere jeugdleiders te ontmoeten en bij te praten, en tegelijkertijd toegerust te worden als jeugdleider. Jan Wolsheimer van CAMA Zending en Ronald van den Oever van Unie-ABC nemen de aanwezigen mee in het thema 'Jeugdtrends van 2024'. 

  • Aanmelden kan hier.