Skip to main content

Sprekers leidersconferentie bekend

Nieuws

21 september 2023

De voorbereidingen van de Leidersconferentie van 2024 zijn in volle gang. 

We kunnen vol enthousiasme meedelen dat de volgende sprekers hun medewerking aan de conferentie inmiddels hebben toegezegd:

Arjen Stellingwerf

Arjen is geen onbekende in het Unie-ABC Netwerk. Momenteel is hij actief voor zijn organisatie "Stil Water". Stil Water zoekt ernaar om te verstillenverdiepen en verder te kijken in een tijd waarin er veel op ons af komt, het tempo hoog ligt en er een nadruk ligt op wat we visueel kunnen waarnemen. Meer informatie over Arjen en Stil Water vind je hier. 

Annemarie van Heijningen

Annemarie is schrijfster en spreekster en "vrouw van..." Ze werd bekend met "Refo-meisje" en schreef daarna onder andere nog "Ik kan het niet loslaten" en "Gewijde chaos" over het leven van een domineesvrouw. Ze heeft een gevatte stijl en weet met haar woorden vaak direct de kern van de zaak te raken. 

 Paul Schenderling

Paul is econoom, schrijver en spreker, bekend geworden door onder andere zijn boeken "Er is leven na de groei" en "Hoe handel ik eerlijk". Hij adviseert over sociale en ecologische vraagtstukken, vanuit een economisch perspectief. Naast zijn werk is hij betrokken bij de stichting "Just Enough" waarvoor hij zich inzet tegen uitbuiting van de aarde. Meer informatie over "Just Enough" vind je op de website. 

Alle informatie over de leidersconferentie van 2024 vind je op www.unie-abc.nl/conferentie. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.