Skip to main content

Ledenvergadering dit voorjaar in Arnhem

Nieuws

24 februari 2023

Op vrijdag 12 mei wordt in de gemeente "De Ontmoeting" in Arnhem de Algemene Ledenvergadering gehouden, aansluitend aan de Missie.nu-dag over missie in crisis.  

We beginnen met een gezamenlijke viering. In Jezus Christus zijn we met elkaar verbonden als broers en zussen. Samen zingen, bidden en luisteren naar een overdenking van Gijs de Bree, de voorganger van onze gastgemeente.

Tijdens het vergaderblok krijgen de aanwezigen een update vanuit onze werkorganisatie over het Seminarium, het regiowerk en een pioniersproject. We bespreken hierna het visie-statement van Unie-ABC en stemmen over de statuten, het huishoudelijk reglement en arbitragereglement. Ook zal de gemeente uit Muntendam zich voorstellen en stemmen we over hun toetreding bij de Unie-ABC. 

In het midden van het vergaderblok is er een gezamenlijke maaltijd. Waarna we de vergadering hervatten en rond 20.00 uur de dag met elkaar afsluiten. De vorige ALV in november leverde mooie reacties op van deelnemers: goed elkaar te ontmoeten en een mooi programma. We hopen deze keer nog meer afgevaardigden en/of gemeenteleden te begroeten. 

De inhoudelijke stukken worden naar de gemeenten verstuurd en het ALV-boek is binnenkort te downloaden. Houdt de website dus in de gaten!

Aanmelden kan tot uiterlijk 5 mei via deze link.