Skip to main content

Sprekers Leidersconferentie bekend

Nieuws

03 februari 2023

Van 20 tot en met 22 maart vindt in Rijssen de Leidersconferentie plaats. Het thema is FRIS! Inmiddels is nu ook een aantal sprekers van de conferentie bekend.

In het kader van het thema gaan we kijken naar manieren waarop we als voorganger fris kunnen blijven, waar we bronnen vinden in woestijnperiodes, maar ook hoe we tot een frisse liturgie kunnen komen. Sprekers als Sake Stoppels, Kees Postma, Hans Riphagen, Wout Huizing, Daniël Drost en Matthijs van der Kruk zullen vanuit hun expertise en praktijk hun licht laten schijnen op deze onderwerpen. Van harte aanbevolen!

Naast het programma is er voldoende tijd ingepland voor ontmoeting, wandelingen, gebed etc. Dus twijfel niet langer en geef je op!

Kosten

De exacte kosten van deelname aan de conferentie worden berekend op basis van het aantal deelnemers. Hierdoor kunnen wij nu nog geen exacte kostenberaming geven. De richtprijs van de conferentie is €230,- tot €250,- per persoon. 

Ervaring van een deelnemer in 2022

Als nieuwe strijder aan het front was ik afgelopen jaar voor het eerst bij de voorgangersconferentie van Unie-ABC. Een beetje aarzelend, met een teen in het water. Eén nachtje slapen in plaats van twee, dat werk. Maar ik vond het super! Ik had andere afspraken staan, anders was ik gebleven. Dit jaar ga ik weer, maar nu helemaal. De combinatie van onderling ongedwongen contact met mensen die hetzelfde vreemde beroep uitoefenen én de wezenlijke inhoud helpen mij om er weer een jaartje tegenaan te kunnen.

Peter Kruijt, voorganger Baptistengemeente Amersfoort

Contact

Voor vragen en ideeën kun je terecht bij: Gerrit van Valen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Remko Ongersma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Thijs Tichelaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Johan Otten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).