Skip to main content

Met Unie-ABC en CAMA Zending naar Sent 2023

Nieuws

31 januari 2023

Van 5 juli tot en met 9 juli wordt in Stavanger, Noorwegen SENT 2023 georganiseerd. Ga aan de slag met enkele van de meest uitdagende vragen rond missie. Leer meer over innovatieve benaderingen van kerkplanting over de hele wereld. Ga in gesprek met een nieuwe generatie jonge leiders over de uitdagingen van missie en zending.

Ga je mee?

Unie-ABC en CAMA Zending betalen voor 25 deelnemers tussen de achttien en dertig jaar de conferentiekosten, inclusief maaltijden. Een unieke kans om samen te komen met een strategische focus op – zowel het voorrecht als de verantwoordelijkheid die we delen in – Gods wereldwijde missie. Een missietop waar jij het verschil kunt maken.

Inbegrepen zijn de conferentiekosten inclusief lunch-, diner- en verfrissingspauzes, vanaf het diner op woensdag 5 juli tot en met de lunch op zondag 9 juli. Reiskosten en verblijfskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers (mogelijk met steun vanuit de eigen gemeente?). Denk daarbij aan een bedrag van zo'n 900 tot 1000 euro totaal.

Voorafgaand aan en ook na afloop van de conferentie wordt er een bijeenkomst met alle Nederlandse deelnemers georganiseerd door CAMA Zending. Ook tijdens de conferentie zijn er mensen van CAMA Zending aanwezig.

Voorwaarden

CAMA Zending verzorgt de intake. Voorwaarden om mee te kunnen:
– tussen de 18 en 30 jaar;
– maximaal twee personen per gemeente;
– affiniteit met missie, zending of kerkplanting;
– bereid deel te nemen aan de bijeenkomsten voor en na de conferentie;
– reis- en verblijfskosten voor eigen rekening (evt. met steun van je kerk of gemeente?).

Iets voor jou?

Wil je meer weten of wil je direct in aanmerking komen om voor rekening van Unie-ABC en CAMA Zending mee te kunnen? Stuur zo spoedig mogelijk een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:
– Voor- en achternaam;
– Telefoonnummer en e-mailadres;
– Je geboortedatum;
– De kerk of gemeente waar je bij hoort;
– Jouw affiniteit met missie, zending of kerkplanting en waarom jij mee wil naar Noorwegen.

Meer informatie

SENT 2023 wordt georganiseerd door de European Baptist Federation, de Baptist World Alliance en de Baptistenunie van Noorwegen, en vindt plaats in het Stavanger Forum, een van de grootste conferentie- en tentoonstellingscentra van Noorwegen. Het Stavanger Forum is mede-eigendom van een lokale kerkelijke gemeente met ruimte voor meer dan 1.700 deelnemers. Lees hier meer over het programma, verblijfsmogelijkheden en dergelijke.