Skip to main content

Nieuwe regioavonden Unie-ABC in maart

Nieuws

26 januari 2023

In de eerste helft van maart 2023 zullen er weer regioavonden worden gehouden. Gemeenteleden uit alle aangesloten gemeenten zijn van harte welkom voor een avond van ontmoeting, delen en samen nadenken over het kerkgenootschap.

Als geloofsgemeenschap Unie-ABC houden we in principe twee keer per jaar een Algemene Ledenvergadering. De eerst volgende is op D.V. 12 mei. Daarnaast ontmoeten afgevaardigden van de aangesloten gemeenten elkaar ook gemiddeld twee keer per jaar op regioavonden. Tijdens deze avonden praten we vaak over een actueel, inhoudelijk onderwerp – zoals vorig jaar over het onderwerp ‘Samen Jong’, gemeente zijn met alle generaties. Ook biedt deze kleinschaliger ontmoeting in de regio een goede gelegenheid om ontwikkelingen en plannen binnen ons kerkgenootschap te bespreken. De reacties uit de gemeenten helpen het bestuur bij de voorbereiding van voorstellen voor de Algemene Ledenvergadering.

Voor alle belangstellenden

In de maand maart zijn er weer zes regioavonden gepland. Wilt u ook eens meepraten over deze zaken of vindt u het interessant om leden van andere Unie-ABC-gemeenten te ontmoeten en over allerlei gemeentelijke zaken van gedachten te wisselen? U bent van harte welkom! Vraag de secretaris van uw gemeente om meer informatie.

Data en locaties

Informatie over het programma van de regioavonden volgt nog. De data zijn inmiddels bekend.

 • 1 maart Regioavond Zuid in Helmond
  (Helmond praktijkschool, Generaal Snijdersstraat 51)
 • 2 maart Regioavond Midden/Oost in Harderwijk
  (Baptistengemeente Harderwijk, Jacob Catsstraat 3)
 • 7 maart Regioavond Noordwest in Amsterdam
  (Yan Chuen Church, Lifeaccess Amsterdam, Van Slingelandtstraat 31)
 • 13 maart Regioavond Noord in Heerenveen
  (Fonteinkerk, President Kennedylaan 15)
 •  14 maart Regioavond Midden/Zuidwest in Zoetermeer
  (Parousiagemeente Zoetermeer, Wattstraat 64)
 •  15 maart Regioavond Noordoost in Assen
  (Baptistengemeente De Ark Assen, J.C. van Markenstraat 25) 

Alle avonden starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en zijn rond 22:00 uur afgelopen. De secretarissen van de gemeenten ontvangen binnenkort via hun eigen regiocoördinator een uitnodiging met meer informatie over het programma.