Skip to main content

Life Tienerevent in Hemelvaartsweekend

Nieuws

24 januari 2023

In het Hemelvaartsweekend, van 18 tot en met 21 mei, vindt in Harmelen het Life Tienerevent plaats voor jongeren van twaalf tot zeventien jaar. Life is onderdeel van de CAMA-organisatie Alliance Nederland. Het thema is: Jesus is greater than everything.

'Jesus is greater than everything'

Life tienerevent is een evenement speciaal voor tieners in de leeftijd van twaalf tot zeventien jaar. Het evenement vindt plaats tijdens het Hemelvaartsweekend, van 18 tot en met 21 mei in Harmelen. Het weekend staat in het teken van ontmoeting, kamperen, activiteiten, seminars, outreach en diensten. Verschillende sprekers zijn al bevestigd, zoals Jonathan Pellegrom, Timothy Kok, Nathalie Rijneveld en Jan Wolsheimer. De aanbidding wordt verzorgd door Heartroom, een band uit Amerika, die wordt aangevuld met Nederlandse aanbiddingsleiders. Het thema voor dit jaar is ‘Jesus is greater than everything’. We zetten Jezus centraal en staan stil bij het feit dat Hij groter is dan alles en we met Hem ook alles aan kunnen.

Kijk hier voor meer informatie en zorg dat je erbij bent! Je kunt ook een promotiepakket aanvragen via de site. Ben jij achttien jaar of ouder, maar geen jeugdleider? Dan kun je mee als vrijwilliger; die zijn namelijk ook hard nodig! Op die manier kun je ook het evenement bijwonen en er tegelijk aan bijdragen dat het geslaagd weekend wordt.

Jeugdleidersavond met Youth for Christ

Speciaal voor jeugdleiders organiseert Life ook een jeugdleidersavond op zondag 19 februari. Tijdens deze avond komt een spreker van Youth for Christ samen met de aanwezigen nadenken over het thema ‘Hoe hou ik jeugd betrokken bij de kerk?’ Je kunt je gratis aanmelden voor deze avond, inclusief een maaltijd. Zo kun je de organisatie leren kennen, maar ook connecten met andere jeugdleiders en neem je als het goed is ook nog leerzame stof mee naar huis! Kijk hier voor meer informatie.

Life on Tour

Life organiseert ook nog een Life on Tour, waarbij medewerkers een jeugddienst voor jeugdgroepen/gemeenten verzorgen. Samen met een spreker (Hans Borghuis van CAMA Zending) en band (Delight Worship) komt Life op bezoek en maakt er een mooie en te gekke avond van! Kijk hier voor meer informatie op en neem contact op voor mogelijkheden en kosten.

Life financieel ondersteunen

Voor alle activiteiten heeft de organisatie geld nodig. Ongeveer € 7.500,- is nodig om uit de kosten te komen. Wil jij ons ondersteunen met je gemeente, privé of bedrijf? Bekijk hoe je Life financieel (ANBI) kunt ondersteunen op deze websites: www.lifetienerevent.nl/partners of www.lifetienerevent.nl/contact.