Skip to main content

Nieuwe taakmodule Leerplatform: Toerusting

Nieuws

19 december 2022

Het Leerplatform voor oudsten bevat naast basismodulen voor oudsten ook vele taakmodules, die zeker ook heel interessant zijn voor coördinatoren en taakveldhouders! Naast de elf al bestaande taakmodules is er onlangs een nieuwe taakmodule beschikbaar gekomen, namelijk die over Toerusting.

Mensen willen toegerust worden, groeien in geloof en leven. Ons diepste verlangen is de liefde van Christus te kennen. Als oudste toerusting heb je zelf ook toerusting nodig. Met deze module willen we je ondersteunen in je taak: hoe kom je tot een visie en toerustingsplan? Waar kun je inspiratie opdoen? Welke soorten toerusting zijn er? Tevens wordt je een tool aangereikt die je kan helpen om te zien bij welke kenmerken van de gemeente nog groei mogelijk is.

Van harte aanbevolen om deze module te volgen. Je kunt je hiervoor opgeven via dit formulier en als u al een account hebt in het Leerplatform, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of lees hier eerst meer over het Digitale Leerplatform.