Skip to main content

Tien dagen met open Bijbel door Israël

Nieuws

16 december 2022

Altijd al een keer naar Israël gewild? Het pelgrimslied van Psalm 122 zelf beleven? Van 20 tot en met 29 maart 2023 organiseert Jan-Martin Berghuis (interim-voorganger Unie-ABC, onlangs nog in Ede Siloam) samen met zijn vrouw Els een lentereis naar Israël.

In deze tiendaagse reis trekt de groep van zo'n twintig mensen van het noorden via Jeruzalem richting het zuiden. Proeven aan natuur, cultuur, geschiedenis en geestelijk leven. In dit land gebeurde het evangelie van Jezus Christus en leefden de aartsvaders. Met open Bijbel en open ogen ga je dat zien en beleven. Er is gelegenheid tot diverse wandeltochten (die wel een goede gezondheid vereisen). Er zijn nog een aantal plaatsen open om op deze reis mee te gaan.

Jan-Martin en Els organiseren ongeveer eens in de twee jaar een Israëlreis en hebben hier inmiddels heel wat ervaring in. De insteek is niet-commercieel. "We doen dit gewoon om mensen mee te nemen naar het land en daar met open Bijbel het landschap van zoveel bijbelse geschiedenis te zien. Een impuls voor je geloof, merken wij elke reis weer."

Meer informatie

Belangstelling? Neem voor meer informatie over onder meer de kosten en het programma contact op met: Jan-Martin Berghuis (tel. 06-37335484, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Aanmelding is mogelijk t/m 30 december.