Skip to main content

Directeur CAMA Zending neemt afscheid

Nieuws

02 december 2022

Na ruim tien jaar stopt Boudewijn van Schoonhoven als directeur van CAMA Zending. In de afgelopen tien jaar is CAMA Zending verdubbeld in het aantal uitgezonden zendelingen en is het aantal mission partners flink gegroeid.

Zendingsdirecteur Boudewijn had een duidelijke focus op de minst bereikte volken, wat tot uiting kwam in alle facetten van de organisatie. Ook daarbuiten was hij een aanjager van initiatieven gericht op het bereiken van de 3 miljard mensen die nog niet de kans hebben gekregen om over Jezus te horen. Zo was hij betrokken bij Loving and Serving Muslims en is hij één van de initiatiefnemers van zendingsplatform No Choice.

Voordat Boudewijn directeur werd van CAMA Zending was hij jarenlang zendeling in het Midden-Oosten. Hij blijft werkzaam vanuit zijn passie en gaat aan de slag als voorganger bij ICF Wageningen. 

Opvolger gezocht

CAMA Zending is op zoek naar een opvolger van Boudewijn. Meer informatie over de vacature vindt u hier.

Partner van Unie-ABC

Als Unie-ABC zijn we nauw verbonden met de organisatie: sinds enkele jaren geeft CAMA Zending handen en voeten aan de communicatie en fondsenwerving rond onze zendingsprojecten. Daarnaast steunen we als geloofsgemeenschap projecten van CAMA Zending en trekken we samen op in noodhulpacties.