Skip to main content

Leidersconferentie 2023 met thema FRIS

Nieuws

10 oktober 2022

Van 20 tot 22 maart 2023 is de Aquilae Leidersconferentie van Unie-ABC. Het onderwerp is: Fris! Hoe blijf je als voorganger fris? In je relatie met God, met je partner, met de gemeente; hoe zorg je dat je met frisse moed je werk blijft doen en hoe houd je de vreugde erin? Maar ook: hoe blijven we als gemeente fris, en blijven we open staan voor vernieuwing in de kerk, bijvoorbeeld in de liturgie? En hoe houden we onze missie fris?

Frisse voorganger, frisse kerk, frisse missie... genoeg om over door te denken en te praten, om zo weer verse inspiratie op te doen. Maar er is op de prachtige locatie van het Fletcher-hotel in Rijssen ook veel ruimte voor ontmoeting en ontspanning!

De voorbereidingscommissie is met frisse moed begonnen om de conferentie inhoudelijk en praktisch voor te bereiden. Weet je, samen met je partner, van harte welkom! Zet de data alvast in je agenda. En kun je niet wachten om je op te geven? We komen je daarin graag tegemoet.

Voor vragen en ideeën kun je terecht bij: Gerrit van Valen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Remko Ongersma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Thijs Tichelaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Johan Otten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Meer informatie over kosten en precieze tijden volgt later.