Skip to main content

Vacature: officemanager Unie-ABC m/v (0,4 fte)

Nieuws

20 september 2022

Wij hebben per 1 november een boeiende parttime positie voor een officemanager bij Unie-ABC. 

Je werkt op vrijdag op kantoor in het Baptist House in Amsterdam en één dag, bij voorkeur dinsdag, kun je vanuit huis werken. In deze rol ben je de spin in het web voor inkomende vragen vanuit gemeenten die je praktisch ondersteunt, je notuleert bij bestuursvergaderingen, helpt bij het organiseren van evenementen en regelt allerlei administratieve en praktische taken in samenwerking met de algemeen secretaris.

Een gevarieerde rol voor iemand die alles wil aanpakken en een hart heeft voor de gemeente van Jezus Christus.

Achtergrond:

Unie-ABC bestaat uit twee kerkgenootschappen die momenteel in een fusieproces zitten. De werkorganisatie is al één geheel. Wij dienen 140 lokale baptisten-, CAMA- en evangelische gemeenten door heel Nederland op allerlei manieren. Met o.a. een opleiding voor voorgangers, het verbinden van gemeenten met elkaar, praktische zaken, missie en gemeentestichting.

Jouw profiel:

Wij zoeken een enthousiaste en professionele kandidaat, die goed functioneert in onze organisatie met een eigensoortig karakter. Je kunt goed organiseren, bent proactief en flexibel, ook in je uren als dat nodig is. Je bent in staat verbanden te leggen tussen mensen en tussen de diverse geledingen van onze organisatie. Je werkt zelfstandig en kunt goed omgaan met Office365.

Om deze functie met succes te kunnen vervullen heb je bij voorkeur een MBO/HBO-opleiding afgerond, gevolgd door een aantal jaren werkervaring in een administratieve en/of management ondersteunende functie en bent vaardig in mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels. Je bent meelevend gemeentelid, bij voorkeur van een gemeente uit de Unie-ABC-gemeenschap.

Wat bieden wij:

Een inspirerende werkomgeving waarin je een bijdrage mag leveren aan het landelijke werk van Gods gemeente. Samenwerking met fijne collega’s en een diversiteit aan gemeenteleden.

De functie wordt afhankelijk van opleiding en ervaring beloond tussen EUR 2.200 en 3.200 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren:

Indien je interesse hebt in deze vacature kun je reageren door een brief met CV te zenden aan de Algemeen Secretaris Peter Stoter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je met hem bellen op nummer 06-33588627. Je kunt je belangstelling kenbaar maken voor 11 oktober. De gesprekken in de eerste ronde zullen op vrijdagmiddag 14 oktober worden gevoerd in ons kantoor aan de Postjesweg 150 in Amsterdam.