Skip to main content

Nodig CAMA uit voor 'Zondag voor de 3 miljard'

Nieuws

07 september 2022

Nog steeds zijn er wereldwijd maar liefst 3 miljard mensen die geen toegang hebben tot het Evangelie. CAMA Zending organiseert daarom in samenwerking met Unie-ABC de 'Zondag voor de 3 miljard'.

Het gaat om 3 miljard mensen die niet de kans hebben om Jezus te leren kennen zoals Hij is. Wij zien het als onze gezamenlijke plicht om juist naar die gebieden te gaan waar geen kerken zijn en waar niemand is die de lokale bevolking over Jezus kan vertellen. We leggen de nadruk op samen, omdat we met elkaar in staat zijn om een verschil te maken. Door nieuwe zendelingen uit te zenden, door partnerschappen aan te gaan met lokale werkers, en projecten te ondersteunen.

Bewustwording - Zondag voor de 3 miljard
Samen met christenen in Nederland willen we ons inzetten voor de 3 miljard. Daarom hebben we de ‘Zondag voor de 3 miljard’ in het leven geroepen. Een nader te bepalen zondag (geen vaste datum) waarop we graag in jouw gemeente komen om te inspireren, te werken aan bewustwording en aandacht te vragen voor de mensen die nu geen toegang hebben tot het evangelie. In deze flyer vind je alle informatie voor het organiseren van een ‘Zondag voor de 3 miljard’. Aarzel niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer je meer wilt weten of wanneer je een ‘Zondag voor de 3 miljard’ in jouw gemeente wilt organiseren.

  • Download hier de flyer met meer informatie

Boudewijn van Schoonhoven,
directeur CAMA Zending