Skip to main content

Eindelijk weer bijeen voor Ledenvergadering

Nieuws

14 april 2022

Voor het eerst sinds november 2019 kunnen we als Unie-ABC weer bij elkaar komen voor een Algemene Ledenvergadering! Die wordt gehouden op woensdag 18 mei van 14.00 tot 19.00 uur in de Baptistengemeente Op Doortocht in Ede. 

Vergaderstukken

Hieronder vindt u het ALV-boek met daarin het programma met vergaderstukken en informatie over de workshops. Er is tijd voor ontmoeting, viering en een gezamenlijke maaltijd.

  • Het ALV-boek vindt u hier.
  • Het jaarverslag van Unie-ABC over 2021 vindt u hier.
  • Een samenvatting van het ALV-boek (als hulpmiddel bij de voorbespreking) vindt u hier.

Aanmelden

Officiële afgevaardigden kunnen worden aangemeld door de secretaris van de gemeente via dit formulier. U kunt zich hier ook individueel opgeven als gast, genodigde, voorganger of emeritus, medewerker van Unie-ABC of lid van een gremium van Unie-ABC. Let op: in het formulier wordt onder meer gevraagd welke workshop u wilt volgen en of u mee-eet.

Graag ontvangen we uw aanmelding uiterlijk dinsdag 10 mei.

Postzegels en ansichtkaarten inleveren

Hebt u in de gemeente postzegels, ansichtkaarten en andere verzamelitems ingezameld voor onze postzegelman? Tijdens de ALV kunt u ze inleveren op een centraal punt bij de inschrijftafel, zodat br. Jacco Pranger uit de Baptistengemeente Nieuw-Buinen ze kan verkopen via zijn netwerk. De opbrengst is bestemd voor de zendingsprojecten van Unie-ABC. Meer lezen …