Skip to main content

Leidersconferentie met thema Inspiratie

Nieuws

18 februari 2022

Op 21, 22 en 23 maart vindt in Beekbergen de Leidersconferentie van Unie-ABC plaats. Deze wordt georganiseerd door Aquilae, het platform van en voor Unie-ABC-voorgangers, en is bestemd voor voorgangers en raadsleden en hun partners. Het thema dit jaar is: INSPIRATIE.

De conferentie begint maandag om 11.30 uur (aankomst vanaf 10.30 uur) en wordt woensdag rond 12.30 uur afgesloten met een lunch. Het is ook mogelijk een dag(deel) te komen. Dit kunt u aangeven bij uw opgave. 

Programma

De inspiratie die het thema belooft zit zowel in het inhoudelijke programma als in de ontmoeting met andere deelnemers en met God. Onder de diverse sprekers (van binnen en buiten de Unie-ABC-kring) is onder meer Nienke Westerbeek, directeur van Compassion Nederland. In onderstaand filmpje stelt ze zich alvast voor.

22 02 Nienke Westerbeek

Ook wie de inspiratie vooral uit de ontmoeting met anderen haalt komt aan zijn of haar trekken. Denk bijvoorbeeld aan een Emmaüswandeling, de gezamenlijke maaltijden en een middag vrije invulling. Ook is er elke dag tijd ingelast voor aanbidding en geestelijk voedsel. Kortom: inspiratie voor iedereen!

Dus geef u snel op via het inschrijfformulier. Bekijk hier het volledige programma

Kosten

De kosten voor de hele conferentie zijn: €175,-  p/p op basis van 2 personen op een kamer, €350,- voor een echtpaar en €205 voor een 1-persoonskamer. De factuur wordt rond 1 maart toegestuurd. Mochten de kosten van deze conferentie te hoog zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met Pieter de Jager (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan kan hij u verder helpen. De financiën mogen nooit een hindernis vormen voor deelname!