Skip to main content

Ontmoeting bestuur met CAMA Zending

Nieuws

16 april 2021

In de maart-vergadering van het bestuur van Unie-ABC is ruim de tijd genomen voor een gesprek met Boudewijn van Schoonhoven van CAMA Zending. Bestuurslid Els Leeuw vertelt hierover.

Het was een inspirerende ontmoeting waarbij we ons als bestuur opnieuw realiseerden dat het geweldig is dat zo’n professionele organisatie als CAMA Zending ons als Unie-ABC-gemeenten kan steunen om onze zendingsidentiteit te stimuleren.

We hebben gesproken over hun wereldwijde bediening, maar vooral ook over hoe zij de zendingsopdracht van de lokale gemeenten kunnen ondersteunen. Wij als bestuursleden hadden het gevoel dat dit niet zo bekend is. Nu was het de bedoeling dat, bijvoorbeeld op regiobijeenkomsten, gedeeld zou worden wat CAMA Zending voor de individuele gemeenten kan betekenen. Door de beperkingen van de coronapandemie is dat tot nu toe onvoldoende mogelijk geweest. Daarom nu maar even een paar voorbeelden van zaken waarvoor CAMA Zending kan worden benaderd:

  • Het leveren van sprekers voor zendingsdiensten en thema-avonden.
  • Advies over of ondersteuning bij de visievorming over zending.
  • Hulp aan zendingswerkgroepen of thuisfrontcommissies.
  • Gemeenteleden die een oriënterend gesprek willen over hun mogelijke roeping.

Is dit iets voor uw gemeente of zendingswerkgroep? Kijk dan rustig eens even rond op de zendingspagina van Unie-ABC waar u onder meer informatie kunt vinden over onze projecten en de contactgegevens van CAMA Zending.

Hartelijke groet en Gods Zegen!

Els Leeuw-Vermeulen,
Bestuurslid Unie-ABC