Skip to main content

Filmpje: nieuwe plannen van het bestuur

Nieuws

22 januari 2021

Robert Bezemer, voorzitter van het Unie-ABC-bestuur, vertelt in een filmpje hoe het bestuur verder gaat met de voorbereidingen voor de volledige, juridische fusie van Unie en ABC. 

Robert Bezemer gaat in op reacties op de Algemene Ledenvergadering van november, bespreekt een aantal praktische plannen en benadrukt het belang van onderlinge verbinding en communicatie.

Bekijk het filmpje hier.

Meedenken?

In het filmpje wordt gesproken over drie werkgroepen die zich gaan bezinnen op een nieuwe naam voor de geloofsgemeenschap, de invulling van de Algemene Ledenvergaderingen en de financiën. De precieze opdracht en de samenstelling van deze werkgroepen wordt nog nader bepaald. Het is mogelijk dat met een dubbele laag wordt gewerkt: een kleine werkgroep en een bredere klankbordgroep van meelezers erom heen. Mocht u belangstelling hebben om hierbij betrokken te raken, dan kunt u dit kenbaar maken door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen aan de Algemeen Secretaris Albrech Boerrigter.