Skip to main content

Twaalf Projecten van Hoop voor 2024

Zending

19 december 2023

De projectenfolder met twaalf Projecten van Hoop voor 2024 is klaar! Daarin worden twaalf zendings- en missionaire projecten voorgesteld die we komend jaar als gemeenschap willen ondersteunen. We werken daarbij nauw samen met CAMA Zending en de European Baptist Mission (EBMI)

  • Download hier de projectenfolder 2024

De projectenfolder beschrijft projecten in zowel praktische hulpverlening als op het gebied van evangelisatie en gemeentestichting. Zo hebben we een Melk en Eieren Project in India – cruciaal in de strijd tegen ondervoeding onder kinderen – en voor het eerst een project in Suriname, waar onze partnerorganisatie materiële en immateriële hulp geeft aan onder meer daklozen, arme gezinnen en instellingen voor ouderen en gehandicapten. Ook heel bijzonder: een voetbalproject in een gesloten land in Afrika en een project dat jongeren op missiereis uitzendt naar allerlei landen. In alle projecten werken we samen met partners van CAMA en de EBMI, zodat zij op hun plek in de wereld handen en voeten kunnen geven aan hun geloof, en Jezus' liefde in woord en daad kunnen verspreiden.

Collecterooster

We maken ook elk jaar een collecterooster. Sommige Unie-ABC-gemeenten collecteren elke maand voor een van de projecten en volgen daarbij de suggesties van ons collecterooster, andere gemeenten verbinden zich aan één of enkele projecten en collecteren daar door het jaar heen voor. Ook particulieren kunnen een gift voor een of meerdere projecten overmaken. Dat kan via rekeningnummer NL14 TRIO 0391 0156 13 t.n.v. Unie-ABC, onder vermelding van de naam van het project dat u wilt steunen. 

  • Download hier de projectenfolder 2024
  • Download hier het collecterooster 2024 (ook te vinden achter in de projectenfolder)

Het is ook mogelijk om als gemeente een meerjarige verbintenis aan te gaan met een gemeente in een ander land - als Mission Partner. Neem voor meer informatie hierover contact op met Arie Verduijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met inhoudelijke vragen over de projecten kunt u terecht bij CAMA Zending, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dankwoord

Alle gemeenten en individuen die het afgelopen jaar onze projecten hebben gesteund en/of hebben gegeven voor noodhulp in Turkije, Syrië of Oekraïne willen we ook via deze weg hartelijk bedanken! Mooi dat we op deze manier samen handen en voeten geven aan onze missie voor deze wereld.