Skip to main content

Project van Hoop: Mosterdzaad Zending

Zending

17 januari 2023

Welkom zijn zij die goed nieuws verkondigen (Romeinen 10:15b). In het Midden-Oosten – in een omgeving waar regelmatig nare berichten vandaan komen – mogen we dertien evangelisten uitzenden. Zij zijn in tien verschillende steden vrijgesteld om het goede nieuws te kunnen verkondigen. We werken hierin nauw samen met de lokale gemeenten.  Dit project is ons Project van Hoop in februari.

Via de evangelisten delen we in dit land in het Midden-Oosten van de zegen die we hebben ontvangen en kunnen er veel mensen bereikt worden met het evangelie van Jezus Christus. Het kost ons – in Nederland - relatief weinig moeite om hieraan deel te nemen en de wonderen van God in het Midden-Oosten mee te maken. Per evangelist kost het ons 100 euro per maand voor hun salaris met daarnaast 50 euro voor een onkostenvergoeding.

Ex-moslima

Met onze ‘5 broden en 2 vissen’, met onze ‘kruimeltjes’, zien we de hoe God werkt in het Midden-Oosten. Een paar maanden geleden hoorden we een getuigenis van een ex-moslima. Ze vertelde dat ze Christus had gezien in het leven van één van onze evangelisten daar. Ze was zo onvoorstelbaar dankbaar dat ze het leven in Christus heeft ontvangen waardoor ze nu zelf ook actief meehelpt met het evangelisatiewerk.

Wilt u ook deelnemen aan het evangelisatiewerk in het Midden-Oosten en het werk van het Mosterdzaad-project ondersteunen? Bid dan alstublieft voor ons, en, als het mogelijk is, ondersteun ons dan ook financieel, zodat we zoveel mogelijk evangelisten in de steden in dit gebied mogen uitzenden. De Heer zal jullie hartelijke bijdrage zeker zegenen.

Samer Younan
Mosterdzaad Zending

Helpt u mee? 

Wilt u dit project ondersteunen met een collecte of gift? Uw bijdrage kunt u overmaken op rekening NL14 TRIO 0391 0156 13 t.n.v. Unie van Baptistengemeenten o.v.v. ‘Mosterdzaad Zending’. Hartelijk dank!

Wij doen dit project samen met CAMA Zending.