Skip to main content

Project van de maand - Mosterdzaad Zending

Zending

18 januari 2022

Geen grotere hoop voor een door oorlog geteisterd land dan het Evangelie. Dat zeggen migranten vanuit Baptisten-, CAMA- en andere kerken uit het Midden-Oosten. Zij ondersteunen lokale evangelisten om Jezus zichtbaar te maken te midden van alle duisternis. Help mee!

Lokale evangelisten steunen

Arabische migranten hebben de handen ineengeslagen rondom de opdracht van Christus. Zij vinden het kennen van Jezus de grootste hoop voor hun regio. Ja, ze werken aan noodhulp en gerechtigheid, maar bovenal aan de verspreiding van het Evangelie in het gebied. Dit willen ze doen door geld in te zamelen om lokale evangelisten gedeeltelijk te ondersteunen.

Lokale evangelisten – tot nu toe vooral uit CAMA-gemeenten, maar ook van anderen kerken – worden ondersteund om het Evangelie te verkondigen aan hun landgenoten. Een evangelist krijgt €100 per maand als gedeeltelijke ondersteuning en €25 per maand voor werkkosten. Per stad willen we twee evangelisten ondersteunen, en dat hopelijk steeds verder uitbreiden.

Intussen zijn op deze manier al negen evangelisten in zeven steden aan het werk. We danken God voor dit prachtige werk!

Helpt u mee?

Mosterdzaad Zending is 'project van de maand' in februari. Houd een collecte voor dit bijzondere project! Uw bijdrage kunt u overmaken op rekening NL14 TRIO 0391 0156 13 t.n.v. Unie van Baptistengemeenten o.v.v. ‘Mosterdzaad Zending’.

Neem voor meer informatie contact op met Boudewijn van Schoonhoven, directeur van CAMA Zending: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit is een project dat we samen met CAMA Zending doen.

Mosterdzaad Zending 2