Skip to main content

Samen in actie voor de 3 miljard

Zending

13 december 2021

Nog steeds zijn er wereldwijd maar liefst 3 miljard mensen die geen toegang hebben tot het Evangelie. CAMA Zending organiseert in 2022 daarom in samenwerking met Unie-ABC de 'Zondag voor de 3 miljard'.

Het gaat om 3 miljard mensen die niet de kans hebben om Jezus te leren kennen zoals Hij is. Wij zien het als onze gezamenlijke plicht om juist naar die gebieden te gaan waar geen kerken zijn en waar niemand is die de lokale bevolking over Jezus kan vertellen. We leggen de nadruk op samen, omdat we met elkaar in staat zijn om een verschil te maken. Door nieuwe zendelingen uit te zenden, door partnerschappen aan te gaan met lokale werkers, en projecten te ondersteunen.

Bewustwording - Zondag voor de 3 miljard
Samen met christenen in Nederland willen we ons inzetten voor de 3 miljard. Door te werken aan bewustwording, door christenen te helpen om Jezus zichtbaar te maken in hun eigen omgeving en door samen wereldwijde impact te hebben door Jezus zichtbaar te maken waar Hij nu niet gezien wordt. Daarom komen we met de ‘Zondag voor de 3 miljard’. Een nader te bepalen zondag (geen vaste datum) om te inspireren, om te werken aan bewustwording en om aandacht te vragen voor de mensen die nu geen toegang hebben tot het evangelie. In deze flyer vind je alle informatie voor het organiseren van een ‘Zondag voor de 3 miljard’. Aarzel niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer je meer wilt weten of wanneer je een ‘Zondag voor de 3 miljard’ in jouw gemeente wilt organiseren.

  • Download hier de flyer met meer informatie

Nieuwe zendelingen
Naast de 65 zendelingen die CAMA Zending momenteel heeft uitgezonden is het hard nodig dat dit aantal snel verder groeit. Zendelingen kunnen Jezus zichtbaar maken op die plekken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Zij doen dat op hun eigen manier, met hun eigen gaven en talenten. We komen graag in contact met mensen die mogelijk uitgezonden willen worden. Zijn er potentiële zendelingen in jouw gemeente, ken je mensen die uitgezonden willen worden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend gesprek.

Ondersteunen van lokale werkers
Lokale werkers zijn onmisbaar om Jezus zichtbaar te maken in hun omgeving en om gemeenten te stichten onder hun eigen volk. Daarom vinden we het van groot belang dat lokale gemeentestichters worden ondersteund door een Nederlandse achterban van kerken en particulieren. Jouw gemeente kan samen met ander Unie-ABC-gemeenten partner worden van een gemeentestichter. Of je kunt een collecte houden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je meer wilt weten.

Unie-ABC wil Jezus zichtbaar maken waar Hij niet gezien wordt. Doe mee!

Boudewijn van Schoonhoven,
directeur CAMA Zending