Skip to main content

Zes nieuwe zendelingen bij CAMA Zending

Zending

15 januari 2021

Het jaar 2021 begint positief voor CAMA Zending. Woensdag 13 januari maakte de zendingsorganisatie bekend dat er sinds de coronacrisis zes nieuwe zendelingen klaar staan om het zendingsveld te betreden. “Midden in de pandemie blijft God zendelingen roepen. God gaat door, juist in crisistijden”, aldus Marcel Oosterkamp.

De zendelingenwerver vertelt verder dat zendelingen gewend zijn om te werken in moeilijke situaties. “Corona heeft grote impact op de levens van zendelingen, maar crisissen zijn niets nieuws voor hen. Toch blijft het bijzonder wanneer mensen ervoor kiezen om midden in crisistijd zendeling te worden.”

Ook in 2021 gaat de internationale zendingsorganisatie ‘gewoon’ verder met zendingswerk. Er zijn namelijk nog ruim 3 miljard mensen die niet de kans hebben om over Jezus te horen. De urgentie om zendingswerk te doen is in 2021 onveranderd. CAMA Zending wil de minst bereikte volken bereiken met Jezus. “Het is goed nieuws voor deze volken dat er zes nieuwe zendelingen bij zijn gekomen. Doordat zes mensen zendeling worden krijgen deze volken misschien wel voor het eerst in de geschiedenis de kans om het Evangelie van Jezus te horen.”

In deze tijden is het niet gemakkelijk om zendeling te worden. Reizen is ingewikkeld en ook fondsenwerving blijft een uitdaging. Vandaar dat CAMA Zending gebedsondersteuning vraagt voor deze kersverse zendelingen. Wilt u bidden dat ze Gods stem duidelijk zullen verstaan en Zijn hulp zullen ontvangen?

Heb jij ook een zendingsverlangen? Kom dan (digitaal of fysiek) op de koffie bij CAMA Zending voor een laagdrempelige kennismaking.