Skip to main content

Tweede Paasdag start Johannes Project “Kom en Zie”

Seminarium

14 maart 2023

Na het succes van de Psalmen Challenge en bijbehorende podcast is "Symfonie van het hart" nu terug met iets nieuws! 

Negen gemeenten uit de volle breedte van Unie-ABC starten op Tweede Paasdag, 10 april 2023, met het Johannes Project “Kom en Zie.

In vijftig dagen gaan we door het Johannes Evangelie.” “Kom en Zie” is de opvolger van de Psalmen Challenge “Symfonie van het Hart” die in 2021 door acht gemeenten gehouden werd. Toen met dagelijkse podcasts, nu met dagelijkse (geschreven) devotionals. En iedereen kan meedoen!

Op de website (zie de link onderaan) zijn straks de dagelijkse devotionals te lezen en de drie verdiepende podcasts te beluisteren. Als opwarmer naar dit Project kun je nu al luisteren naar de inleidende podcast over de achtergrond en inhoud van het Johannes Evangelie, waarin Teun van der Leer in gesprek gaat met Paulus de Jong, docent Nieuwe Testament en gepromoveerd op het Johannes Evangelie.

Een mooi, verbindend project, voor alle gemeenten binnen Unie-ABC, dus haak gerust aan! De gemeenten die dit samen hebben voorbereid zijn Alphen Noord, Amersfoort, Cama Parousia Woerden, Emmen de Bron, Enschede, Midden Betuwe (Zetten), Sneek, Utrecht-Silo en Zuidwest Friesland (Koudum).

Kom en zie: symfonievanhethart.nl.