Skip to main content

Update & Livestream: Opening collegejaar in Ede!

Seminarium

25 augustus 2021

Vanwege de anderhalve-meter maatregelen verhuizen we nog één keer naar Ede!

Op vrijdag 3 september vindt de opening van het 63e collegejaar van het Baptisten Seminarium plaats. Naast de feestelijke diplomering van zes studenten, zal docent drs. Wout Huizing zijn afscheidscollege met de titel ‘Op zoek naar de volmaakte voorganger’ verzorgen. Tevens zal Hans Riphagen als rector van het seminarium worden geïnstalleerd.

Vanwege de nog geldende anderhalve-meter maatregel, biedt het Baptist House te Amsterdam onvoldoende mogelijkheid om alle gegadigden te ontvangen. Daarom is gekozen om uit te wijken naar de Goede Herderkerk aan de Ganzeweide 17 te Ede. U bent daar van harte welkom vanaf 19.00 uur, om 19.30 start het programma. 

Klik hier voor een routebeschrijving met openbaar vervoer of auto (Google Maps)

Dit jaar is het programma ook live te volgen via een livestream:

Zie je hierboven géén video? Klik hier!

Wout is sinds 2006 bij het seminarium werkzaam als supervisor, stagedocent en docent pastoraat en spiritualiteit. Na 15 jaar docentschap neemt Wout afscheid, om de laatste werkzame jaren te focussen op zijn werk bij Reliëf, christelijke vereniging van zorgaanbieders. Ook zal op deze avond de nieuwe rector, Hans Riphagen, worden geïnstalleerd.

Graag nodigen we u uit om deze bijzondere combinatie van opening, afscheid, installatie en diplomering te vieren!

Mogen we rekenen op uw komst? Met oog op de capaciteit van ons gebouw en de catering, zouden we u vriendelijk willen verzoeken zich hiervoor aan te melden via: http://tiny.cc/bapdip21

We zien uit naar een feestelijke dag!