Skip to main content

Uitnodiging opening collegejaar

Seminarium

25 juni 2021

Op vrijdag 3 september vindt de opening van het 63e collegejaar van het Baptisten Seminarium plaats. Naast de feestelijke diplomering van (naar verwachting) vier studenten, zal docent drs. Wout Huizing zijn afscheidscollege met de titel ‘Op zoek naar de volmaakte voorganger’ verzorgen.

Wout is sinds 2006 bij het seminarium werkzaam als supervisor, stagedocent en docent pastoraat en spiritualiteit. Na 15 jaar docentschap neemt Wout afscheid, om de laatste werkzame jaren te focussen op zijn werk bij Reliëf, christelijke vereniging van zorgaanbieders. Ook zal op deze avond de nieuwe rector, Hans Riphagen, worden geïnstalleerd.

Graag nodigen we u uit om deze bijzondere combinatie van opening, afscheid, installatie en diplomering te vieren!

Met oog op de nog geldende maatregelen zullen we in augustus tot een definitieve locatie besluiten. Dat zal, afhankelijk van de maatregelen, Amsterdam of Ede zijn. Na opgave zullen we u tijdig de definitieve locatie bekend maken.

Mogen we rekenen op uw komst? Met oog op de capaciteit van ons gebouw en de catering, zouden we u vriendelijk willen verzoeken zich hiervoor aan te melden via: http://tiny.cc/bapdip21

We zien uit naar een feestelijke dag!