Skip to main content

Online open dagen Sprekersroute

Seminarium

29 maart 2021

Op dinsdag 6 april en dinsdag 29 juni kun je via een online open dag kennismaken met de Sprekersroute, aangeboden door het Baptisten Seminarium en het Evangelisch College. 

De Sprekersroute is een tweejarig praktijkgericht studietraject die ‘leken'(s)prekers toerust om inhoudelijke verdieping aan te brengen en de spreekvaardigheid te vergroten. Dit deeltijd studietraject brengt je naast inhoudelijke exegetische vaardigheden ook de mogelijkheid je spreekvaardigheid te trainen onder professionele begeleiding.

Heb je interesse in de Sprekersroute?

Meld je dan vrijblijvend aan voor een van de open dagen. Vanwege het coronavirus zullen onze fysieke open dagen voorlopig niet doorgaan, daarom is er gekozen voor een online variant die we via Zoom aanbieden. De open dagen zijn beide van 20.00 tot 21.00 uur.

Wat kan ik verwachten?

In deze online bijeenkomst zal de opleidingscoördinator je enthousiasmeren en informeren over de inhoud en opzet van de opleiding. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen.

Wat als ik niet kan op de aangeven datum?

Ben je niet in de mogelijkheid om de online open dag bij te wonen? Je kunt de opname altijd later terugkijken. Schrijf je hiervoor ook in, zodat we je achteraf de link van de opname kunnen sturen.*

*Uit privacy-oogpunt zal alleen de presentator worden opgenomen.

Opgeven 

Opgeven voor een open dag kan hier