Skip to main content

Wereldvrouwen Gebedsdag 2023

Gemeenten

27 september 2023

Lieve zussen in Nederland,

Lang gewacht, stil gezwegen…. De Wereldvrouwen Gebedsdag 2023 op 6 november. U vindt de uitnodiging met meer informatie hier

Dit jaar liet de publicatie op de website langer op zich wachten dan gebruikelijk. Dit omdat het document pas laat binnenkwam bij de Nederlandse afdeling van de Wereldwijde vereniging voor Baptistenvrouwen. Waar zij normaal gesproken in januari de stukken binnenkrijgen, was dat dit jaar pas eind augustus. 

Een aantal punten van speciale aandacht: 

  • In het voorwoord vind u ook het stukje over Hannie Mansens. U zult dan begrijpen waarom we dringend nieuwe, enthousiaste vertegenwoordigers nodig hebben. Wilt u meedenken wie daar geschikt voor zou kunnen zijn? Wellicht bent of kent u iemand. 
  • Op 14 oktober is er van 12 - 13 uur een online Werelddienst te volgen  ( in het Engels) als inleiding op de Wereldgebedsdag. Info op de BWAwomen.org website.
  • Vergeet niet een speciale financiële bijdrage te geven, want in deze gebroken wereld is dat hard nodig.
  • Willen jullie ook bidden voor de 5 jaarlijkse Conferentie die van 5-9 oktober in Riga, Letland gehouden wordt?

Dan wens ik jullie Gods zegen toe voor een geweldige verbintenis met alle Baptistenvrouwen op de hele wereld op de officiële Baptistenvrouwen Wereldgebedsdag op  6 november 2023.

In Christus verbonden,

Wies Dijkstra