Skip to main content

Regio-avonden najaar 2023

Gemeenten

17 juli 2023

IIn de eerste helft van oktober zullen er weer regioavonden worden gehouden. Gemeenteleden uit alle aangesloten gemeenten zijn van harte welkom voor een avond van ontmoeting, delen en samen nadenken over het kerkgenootschap.

Als geloofsgemeenschap Unie-ABC houden we in principe twee keer per jaar een Algemene Ledenvergadering. De eerst volgende is op D.V. 18 november. Daarnaast ontmoeten afgevaardigden van de aangesloten gemeenten elkaar ook gemiddeld twee keer per jaar op regioavonden. Tijdens deze avonden praten we vaak over een actueel, inhoudelijk onderwerp – zoals vorig jaar over het onderwerp ‘Samen Jong’, gemeente zijn met alle generaties. Ook biedt deze kleinschaliger ontmoeting in de regio een goede gelegenheid om ontwikkelingen en plannen binnen ons kerkgenootschap te bespreken. De reacties uit de gemeenten helpen het bestuur bij de voorbereiding van voorstellen voor de Algemene Ledenvergadering.

Voor alle belangstellenden

In de maand oktober zijn er weer zes regioavonden gepland. Wilt u ook eens meepraten over deze zaken of vindt u het interessant om leden van andere Unie-ABC-gemeenten te ontmoeten en over allerlei gemeentelijke zaken van gedachten te wisselen? U bent van harte welkom! Vraag de secretaris van uw gemeente om meer informatie.

Data en locaties

Informatie over het programma van de regioavonden volgt nog. Locaties en data zijn grotendeels al wel bekend: 

2 oktober Regio Noord BG Steenwijk het Baken, Kerkstraat 14, Steenwijk

 Wouter Bandstra

3 oktober Regio Middenoost BG Deventer, Binnensingel 16, 7411PM Deventer Ronald van den Oever
 4 oktober Regio Midden ZW  Aula scholengemeenschap Goudse waarden, Kanaalstraat 31, 2801SH Gouda  Harm Jut
 5 oktober Regio Noordoost  BG Jabes Hibiscusstraat 1, 9581 VD Musselkanaal  Peter Koobs
 11 oktober Regio Noordwest Baptist House; Postjesweg 150, Amsterdam  Peter Stoter
 12 oktober Regio Zuid BijbelGemeenschap Venray; Wijkcentrum 't Stekske, Kruidenlaan 161, Venray.  Christiaan Bakker

Alle avonden starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en zijn rond 22:00 uur afgelopen. De secretarissen van de gemeenten ontvangen binnenkort via hun eigen regiocoördinator een uitnodiging met meer informatie over het programma.

Aanmelden

We vinden het fijn om te weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden op de regio-avonden en vragen u daarom aan te melden via het aanmeldformulier.