Skip to main content

Baptisten Pernis zoeken voorganger

Gemeenten

23 april 2021

De Baptistengemeente Pernis e.o. is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende voorganger. De gemeenteleden willen graag groeien in het zijn van volgelingen van Jezus Christus om het Koninkrijk van God zichtbaar te maken. Daarbij gaat het om God in Zijn relatie tot de mens en Zijn schepping.

Praktisch wil de gemeente daar handen en voeten aan geven door: lofprijzing en aanbidding, opkomen tegen onrecht, zorgen voor de zwakkeren in onze maatschappij en rentmeester zijn over de aarde. Dit alles is kernachtig verwoord in de gemeentelijke visietekst:

In deze gemeente van Jezus Christus leven, groeien, dienen, delen wij en hebben wij lief omdat God van ons houdt!

PernisDe regiogemeente is op zoek naar een parttime voorganger (m/v; 0,5 tot 0,7 fte) die een hart heeft voor God en mensen. Iemand die mee wil denken met en bouwen aan een vitale, wervende gemeente. Iemand die de waarde ziet van de versterkende verbinding tussen jong en oud.

Voelt u zich aangesproken door deze advertentie en het bijbehorende functieprofiel? Dan kunt u uw reactiebrief en C.V. tot en met 18 mei 2021 indienen via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kunt u bellen met Marlies Oldenburg: 06-48107428. Kijkt u ook eens op de website van de gemeente voor en haar gemeentelijke visie.