Sprekers

Zoekt u een (s)preker voor een samenkomst of viering? Hier treft u een overzicht aan van sprekers die bij ons kerkgenootschap betrokken zijn. U treft sprekers per categorie, op de kaart of u kunt zoeken via de volledige lijst. Sprekers kunnen medewerkers van Unie-ABC, voorgangers, studenten, maar ook gastsprekers binnen gemeenten zijn. Per spreker treft u naast een korte intro hun contactgegevens, beschikbaarheid en maximale reisafstand. U kunt zelf vervolgens direct contact opnemen met de betreffende spreker. 

Voor sprekers

Voor gemeenten

De sprekers in dit overzicht komen voort uit verbondenheid met het landelijk netwerk Unie-ABC of zijn voorgedragen vanuit lokale gemeenten. De veelkleurigheid van ons kerkverband vertaalt zich ook in diversiteit in theologische kleuren en accenten. We raden oriënterende gemeenten of preekplanners dan ook aan om dit met de spreker af te stemmen en bijv. eerst een preek van de betreffende spreker te bekijken of te beluisteren.

Overzicht per soort spreker

Kaart

Complete lijst

Welke sprekers zijn beschikbaar op korte termijn?

Vaak:

Soms:

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot