Skip to main content

Regiowerk

Unie-ABC wil het regionaal samenwerken tussen gemeenten graag stimuleren en faciliteren. Er zijn daarom verschillende regiocoördinatoren aangesteld. Zij zijn eerste aanspreekpunt van gemeenten in de regio en waar nodig helpen zij u de juiste begeleiding te vinden. Ook ondersteunen zij gemeenten via regionale bijeenkomsten voor kader en voorgangers. Zo verbinden ze gemeenten met elkaar

Het team

Christiaan Bakker
Wouter Bandstra
Oeds Blok
Peter Koobs
Ronald v.d. Oever
Peter Stoter

Direct contact opnemen

Aangesloten gemeenten kunnen direct contact opnemen met hun regiocoördinator. Dit zijn de contactgegevens (globale indeling per provincie):

  • Groningen+Drenthe: Peter Koobs, tel. 06-55188581 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Friesland+Flevoland+Kop van Overijssel: Wouter Bandstra, tel. 06–13745732 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Overijssel + Gelderland: Ronald van den Oever, tel. 06–52064978 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  • Noord-Holland+Duin- en Bollenstreek: Peter Stoter, tel. 06–33588627 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Zuid-Holland+Utrecht: Harm Jut, tel. 06–38162654 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Brabant+Limburg: Christiaan Bakker, tel. 06-16786010 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Overig:

  • Landelijk jeugdwerkRonald van den Oever, tel. 06–52064978 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  • Landelijk gemeentestichting en pionieren: Oeds Blok, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Subregio's binnen de regio's

De grotere regio's zijn verder onderverdeeld in kleinere subregio's. De regio's vallen in hun geheel onder een regiocoördinator die contactpersoon is, maar daarnaast worden gemeenten gestimuleerd om in kleinere groepjes een nauwere band met enkele andere gemeenten te gaan ontwikkelen en onderhouden.