Skip to main content

Pioniersplek uitgelicht:

Ede: KenHem

KenHem is een interkerkelijke pioniersplek in de wijk Kernhem in Ede. Kernhem is een ‘yuppenwijk’ waar veel mensen zijn afgeknapt op de kerk en waar steeds meer mensen uit andere culturen zich vestigen.

Inmiddels is er een gemeenschap van 20 volwassenen en een rits kinderen ontstaan die met elkaar Jezus willen navolgen en zijn koninkrijk zichtbaar willen maken in de wijk. We willen het koninkrijk zichtbaar maken op alle gebieden van het leven en hebben onze activiteiten ondergebracht in vijf thema’s: zorg, jeugd, deeleconomie, duurzaamheid en zingeving. We zijn dankbaar voor de mensen die we mogen ontmoeten en dat we naast elkaar mogen staan in de uitdagingen die het leven met zich meebrengt. Het is prachtig om te zien hoe we vanuit relatie met mensen in gesprek raken over Jezus en zijn missie. We zien uit naar wat God komende jaren voor ons, maar vooral voor onze mooie wijk in petto heeft.

Internet: KenHem / Facebook KenHem Community
Contact: René Visser, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Andere pioniersplekken: