Skip to main content

Pioniersplek uitgelicht:

Ede: De Lunch

De Lunch is een initiatief dat wil aanzetten tot nadenken over belangrijke levensthema's en zingeving. Dit doen wij door ´voeding te delen voor gezonde groei´, voeding voor lichaam en ziel. Iedere tweede en vierde zondag van de maand komen we bij elkaar in een buurthuis.

We starten met koffie en gaan daarna verder met een korte appetizer. In het volgende deel kies je zelf op welke manier je het thema verwerkt: de zingevingsverwerking, de Bijbelgroep of de creatieve verwerking (ook met kinderen). Uiteraard sluiten we af met een smaakvolle lunch! Vanuit De Lunch ontstaat het netwerk ‘Ede met zin’ in samenwerking met andere organisaties. Elke maand is er ‘Eten met zin’. Iemand is actief in haar wijkje om een ontmoetingsplek te realiseren, een ander is buurtverbinder en beheert de website ‘mijn buurtje’ van de wijk Veldhuizen en enkele mensen zijn actief met zingevingsgesprekken in Cultureel Centrum Cultura.

Internet: De Lunch Ede / Facebook Community
Contact: Ronald van den Oever, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Andere pioniersplekken: