Skip to main content

Pioniersplek uitgelicht:

Amersfoort: Buurtkerk Soesterkwartier

Buurtkerk Soesterkwartier is er van en voor mensen uit het Soesterkwartier. Ons geloof in Jezus geeft ons hoop en dit geloof willen wij praktisch maken in de wijk. Het is mooi om samen met buurtgenoten en organisaties op te trekken in de wijk.

We genieten van kinderen die de wijk plezier en kleur geven en daarom hebben kinderen een belangrijke plek binnen onze activiteiten.

Wij willen een open familie te zijn in het Soesterkwartier, waar we met vallen en opstaan leren over Gods liefde en waar ieder waardevol is. Wij experimenteren met een buurtkerk die echt ‘Soesterkwartiers’ is en waar iedereen mee kan doen. Na wat omzwervingen hebben we een mooie plek gevonden in de speeltuin. Elke eerste en derde zondag van de maand is er op zondagmiddag (in de zomer buiten) een viering en koffiehuis, met een Bijbelverhaal en creatieve verwerking voor de kinderen. Eens in de maand is er een spelletjesavond in het buurthuis. Er zijn twee bidgroepjes ‘Bakkie & bidden’ en een kleine groep waarin we de verhalen van Jezus lezen. Dat levert veel gesprek op!
 
Internet: Buurtkerk Soesterkwartier / Facebook Community
Contact: Ria Löschner, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Andere pioniersplekken: