Skip to main content

Leidersconferentie 2024

Leiders conferentue 202411 en 12 maart 2024 vindt de jaarlijkse leidersconferentie van Aquilae plaats in Deurne. In het toepasselijke en sfeervolle Kloosterhotel Willibrordhaeghe. De leiderschapsconferentie is een jaarlijks terugkerend event voor de voorgangers en gemeenteleiders uit de geloofsgemeenschap van de Unie-ABC. Het is een periode om elkaar en God te ontmoeten, om even bij te komen, maar ook om opgebouwd, aangevuurd en bemoedigd te worden. Het programma is dan ook een mix van inspanning en ontspanning. We bieden een leerzaam en interessant programma aan met voldoende ruimte voor persoonlijke ontmoeting en uitwisseling. Dit alles in een sfeer van rust en ruimte. Het is ook een plaats om de ervaringen van het leiderschap te delen, te leren van andere leiders en de verbinding met elkaar te beleven. 

Thema

Het thema van de Leidersconferentie 2024 is: "Wat hou ik van Uw huis". Aan de hand van Psalm 84 staan we stil bij het vieren van het zijn van Gods gemeente en samen mogen komen in Gods huis. Verschillende sprekers, werkvormen en vieringen nemen ons mee door de thema's die in deze psalm naar voren komen. Zo denken we na over wat voor plek de gemeente is, staan we stil bij navolging in het persoonlijk leven, overdenken we onze verantwoordelijkheid richting de wereld en komt ook de persoonlijke roeping aan bod. 

Vorige edities

leidersIn de loop van de jaren hebben, zowel de Unie van Baptisten als de Alliantie voor Baptisten en CAMAgemeenten meerdere conferenties gehouden. De laatste jaren richting de fusie zijn zij dit samen gaan doen. De conferenties worden nu voorbereid door een groep ervaringsdeskundigen. De inhoudelijke conferentie wordt dit jaar voorbereidt door 3 voorgangers en één partner van een voorganger. Voor de  praktische zaken worden zij ondersteund door het kantoorpersoneel van Unie-ABC. Op deze wijze is er veel ervaring en weten de organisatoren goed wat er speelt en interessant is voor de gemeenteleiders. 

Het vorige jaar was het thema van de conferentie "Fris". Het was een hele mooie en persoonlijke conferentie. Voor een sfeerimpressie van deze editie:

  • Filmpje gemaakt door Peter Koobs, regio-coördinator bij Unie-ABC en aanwezig als bezoeker
  • Terugblik geschreven door Peter Stoter, algemeen secretaris bij Unie-ABC 

 Editie 2024: programma

Voor de editie van dit jaar zullen we dus onze vleugels neerslaan in Deurne. Onder andere Arjen Stellingwerf, Annemarie van Heijningen, Paul Schenderling en Ingeborg ter Loo verlenen hun medewerking aan het programma. Anders dan voorgaande jaren is er dit jaar, mede vanwege de opgelopen kosten, voor gekozen om een tweedaagse conferentie aan te bieden. 

  • Bekijk hier het complete programma!

Twijfel je nog? Bekijk hier de uitnodiging van het organiserende kwartet en laat je overtuigen! 

Aanmelden

De aanmeldingen voor 2024 zijn inmiddels geopend en de eerste aanmeldingen zijn al binnen! 

We adviseren om op tijd aan te melden. Er is slechts een beperkte hoeveelheid één-persoonskamers beschikbaar. Als deze vol zijn is er enkel nog de mogelijkheid om een kamer te delen. Je kunt hierin altijd aangeven met wie je een kamer wilt delen. We houden hier dan zoveel mogelijk rekening mee. 

Je kunt je hier aanmelden. Zorg wel dat je alle informatie over de kosten, aanmelding en annulering hebt doorgenomen. 

Na aanmelding ontvang je van ons zo snel mogelijk een bevestiging van de aanmelding via mail. Dit kan 1-3 werkdagen duren. Heeft u na 5 werkdagen nog niets van ons gehoord? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Kosten

  Prijs
Daggast € 130,-
Gehele conferenentie 1 persoon o.b.v. 1-persoonskamer € 355,-
Gehele conferentie 1 persoon o.b.v. 2-persoonskamer € 325,-
Echtpaar € 600.-

Annuleren

Annuleren is tot op ieder moment mogelijk. Vanwege de administratieve werkzaamheden en de afspraken met het hotel zijn er mogelijk wel kosten aan verbonden. Annulering kan tot en met 31-12-2023 kosteloos. Daarna rekenen wij € 25,- per boeking. Vanaf 26 februari moeten wij helaas voor een annulering 50% van de kosten in rekening brengen en vanaf 4 maart 75%. Mochten er onvoorziene omstandigheden zijn, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan denken we graag mee.