Seminarium

16 februari 2021

Filmpje: bestuur over het Seminarium

Arno van Engelenburg is, samen met Harm Jut, in het Unie-ABC-bestuur aanspreekpunt over het Baptisten Seminarium. Arno geeft een update over onze opleiding.

Hij doet onder meer verslag van het gesprek dat het bestuur bij de laatste vergadering had met 'onze' hoogleraar Henk Bakker. Deze vertelde over de leergemeenschap die het Seminarium voor en met de studenten wil zijn en over de onderzoekszin die bij de studenten wordt gestimuleerd. 

interimrectoraat okt19Nieuwe rector gezocht

Verder kondigt Arno namens het bestuur aan dat Unie-ABC op zoek gaat naar een nieuwe rector. Sinds Teun van der Leer in augustus 2019 afscheid nam, wordt het Seminarium geleid door een interim-rectoraat, bestaande uit Marijn Vlasblom, Albrecht Boerrigter en Hans Riphagen (zie foto). Dit was een constructie die voor twee jaar zou gelden. Inmiddels worden dus stappen gezet om weer een nieuwe rector aan te stellen.

  • Bekijk hier het filmpje.

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot