Kerstideeën voor het kinder- en jeugdwerk 2021

Nieuws

16 november 2021

Ook dit jaar kunnen we voor onze kerstideeën terecht bij diverse organisaties die activiteiten en werkvormen hebben ontwikkeld en aangeboden. Het aanbod is gevarieerd zodat we afhankelijk van de dan geldende mogelijkheden iets kunnen vinden voor een grote of kleine groep, voor binnen of voor buiten, voor in de gemeente of voor thuis.

Een creatieve kinderkerst

Op Creatief kinderwerk heeft Matthijs Vlaardingerbroek veel kerstideeën in de aanbieding voor het kinderwerk of voor thuis, zoals een zelfgemaakt lavalamp voor bij het kerstverhaal.

Interactieve KerstChallenge - Geef Licht!

In samenwerking met Kerk in Actie heeft Jong Protestant (PKN) een Interactieve KerstChallenge ontwikkeld met het thema ‘Geef Licht!’ Binnenkort komen er handreikingen voor een tentenkamp met sponsoractie. De KerstChallenge is tegelijk ook coronaproof. 

10 tips voor een missionaire Kerst

Missionaire kerstideeën zoals een kerstkoortje voor in de buurt, een kerstadvertentie in de krant kun je vinden op deze pagina.

Zelf zoeken op Pinterest

Verder zijn er heel veel pagina’s op Pinterest met vele ideeën onder de zoekterm 'kerst' of 'kerst voor kinderen' of 'knutselen voor kerst' etc.

Ik hoop dat er iets passend tussen zit voor jullie situatie.

Ronald van den Oever,
adviseur jeugdwerk Unie-ABC

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot