Oud-voorganger Cor van Aalsburg overleden

Nieuws

01 oktober 2021

Op 23 september is Cor van Aalsburg op 76-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed. Hij was ruim twaalf jaar voorganger in de Parousiagemeente Den Bosch (destijds een CAMA-gemeente, nu ABC) en heeft in de vroege jaren van CAMA Nederland allerlei bestuurlijke taken gedaan.

Broeder Van Aalsburg diende de Parousiagemeente Den Bosch in de jaren '80 en '90 en heeft in die tijd een belangrijke rol gespeeld in de gemeente-opbouw en de geloofsvorming van (raads)leden. Ook daarna, tot 2020, bleef hij daar actief betrokken op gebieden als ouderen- en ziekenpastoraat en onderwijs. Verder sprak hij regelmatig in verschillende ABC-gemeenten.

De uitvaartdienst heeft inmiddels in besloten kring plaatsgevonden. Laten wij bidden voor zijn vrouw Klazien, zijn drie kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden - dat ze in hun verdriet ook kracht en rust mogen putten uit de zekerheid dat onze broeder nu Thuis is.

  • Lees hier de rouwkaart

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot